Gastexposanten in de galerie

Gastexposities
Het kunstenaarscollectief Huis ter Heide geeft gastkunstenaars de gelegenheid hun werken ten toon te stellen in Galerie Huis ter Heide (Dr.). De werken hangen er gemiddeld twee maanden. Daarnaast blijven wij nieuwe gastexposanten graag verwelkomen, u kunt zich aanmelden via het contactformulier.

Gastexposanten 30 oktober t/m 3 januari 2021.

Kleurrijke expositie.

De opening van de nieuwe expositie september en oktober vieren we in het weekend van 30 31 oktober, en 1 november. Wij treffen i.v.m. de corona extra hygiëne maatregel en laten een beperkt aantal bezoekers tegelijk toe in de galerie, dus deze keer geen officiële opening. Uiteraard staat er voor u, zoals u gewend bent van ons, iets te drinken en iets lekkers klaar. U kunt op uw gemak rondkijken en we bedanken u alvast voor de medewerking.

 

 

 

Gastexposanten 4 september t/m 25 oktober 2020.

Openingsweekend van de nieuwe expositie

De opening van de nieuwe expositie september en oktober vieren we in het weekend van 4, 5, 6 september. Wij treffen i.v.m. de corona extra hygiëne maatregel en laten een beperkt aantal bezoekers tegelijk toe in de galerie, dus deze keer geen officiële opening. Uiteraard staat er voor u, zoals u gewend bent van ons, iets te drinken en iets lekkers klaar. U kunt op uw gemak rondkijken en we bedanken u alvast voor de medewerking.